Deerpark Dodo

27 mei 2020

Gereserveerd

Dodo is een mooi grote merrie van rond de 1.52 m en 4 jaar. Ze zal waarschijnlijk nog iets groeien en wat de breedte in gaan.
Ze is door haar blauwe ogen een aparte verschijning. Haar sokken zijn eraf gesleten maar zullen wel weer terug groeien, je kunt ook zien dat ze best wat sokken terug zal krijgen aanzien het hoog aan haar benen al begint. Ze zit goed in elkaar en kan ook mooi ruim en krachtig bewegen.
Dodo heeft haar jeugd doorgebracht met andere paarden bij de fokker in de wei. En ze is er nu aan toe om aan het werk te gaan. Ze is heel sociaal en ondanks ze zo uit de wei komt al lekker cool en wijs. Ze leert snel en vind het ook erg leuk.
Dodo is nog niet beleerd maar er is al wel eens op haar gezeten. Wij gaan rustigaan met haar aan het werk en ze is nu als onbeleerd te koop en na mate haar training bij ons vorderd zal haar prijs stijgen.

Prijs op aanvraag.

Binnenkort meer informatie.

Lees u onze te koop pagina ook even door zodat u weet wat onze werkwijze is. Voor vragen mag u altijd vrijblijvend contact opnemen.

For more information in English please send an email or whatsapp.

Malheureusement, nous ne parlons pas français. Vous avez des questions sur un cheval en particulier et vous souhaitez une réponse en français? veuillez envoyer un e-mail à lebancuq@gmail.com

DSC_0003 DSC_0027 DSC_0051 DSC_0032 DSC_0034 DSC_0252 DSC_0175 DSC_0232 DSC_0252