Te Koop / For Sale

7 november 2015

Merries       Ruinen       Jonge paarden        Drachtige merries/merries met veulens        Hengsten

Hierboven via de linken (tekst in het blauw) vindt u ons aanbod.
Leest u ook deze pagina even verder door zodat u weet wat onze werkwijze is.

Maar wij hebben niet altijd alle paarden op onze website.

Voor meer informatie over ons huidige aanbod kunt u het beste bellen of mailen.

Onze paarden komen zodra ze bij ons komen op de site. Ze zijn dan pas na een tijdje te koop. Dit omdat wij graag de paarden kennen die wij verkopen en dit kan natuurlijk niet in een week. Ook willen wij ze indien nodig eerst door een hoefsmid en/of tandarts laten behandelen of laten controleren op dracht. Maar wij stellen ze al wel vast graag aan u voor zodat u weet wat er binnenkort in de verkoop komt.
De paarden kunnen ook gekocht worden voordat wij er zelf mee aan het werk gaan. Van de meeste hebben wij dan (op aanvraag) foto’s en filmpjes van de paarden bij de vorige eigenaar.
Voor een ervaren iemand of iemand met goede begeleiding is dit het vaak ook een leuke ervaring gelijk lekker bezig te gaan met het paard. Ze zijn dan te koop voor een lagere prijs. 
Soms stijgt de prijs van een paard als het bijvoorbeeld meer heeft geleerd, zoals een groen paard wat wij beleerd hebben onder het zadel.

Wij verkopen de bij ons bereden paarden nadat er is proefgereden bij ons met proeftijd. En als het om wat voor reden dan ook toch niet klikt hoef je geen ander paard uit zoeken maar krijg je je geld terug op 250 euro na. Dit hebben wij als drempel bedrag zodat er toch wel goed wordt nagedacht over de aankoop. En wij vinden het voor deze service ook echt wel elke euro waard. Voor meer informatie over de proeftijd mag u gerust contact opnemen.

In het dekseizoen kan een merrie eventueel na de koop gedekt worden door de bij ons ter dekking staande hengst(en). Mits de merrie minimaal 3 jaar is. En past bij de hengst(en) die wij dan ter dekking hebben. Ook hierover geven wij graag meer informatie mocht u vragen hebben.

Wij houden ongezien geen paarden vast. En reserveren doen wij alleen als hier afspraken over gemaakt zijn. Een afspraak om te komen kijken bij een paard betekend niet dat het paard ook automatisch gereserveerd is of dat u het mag kopen. Wij gaan alleen over tot verkoop als wij vinden dat het paard bij u, uw wensen en manier van paarden houden past.

Wij verkopen ook paarden voor derden. Wilt u weten onder welke voorwaarden die paarden verkopen neemt u gerust contact op.

Het betreden van ons erf en de activiteiten met onze paarden is op eigen risico

DSC_0069