Te Koop / For Sale

7 november 2015

Merries       Ruinen       Jonge paarden        Drachtige merries/merries met veulens        Hengsten

Hierboven via de linken (tekst in het blauw) vindt u ons aanbod.
Leest u ook deze pagina even verder door zodat u weet wat onze werkwijze is.

Maar wij hebben niet altijd alle paarden op onze website.

Voor meer informatie over ons huidige aanbod of wat wij binnenkort verwachten kunt u het beste bellen of mailen.

Onze paarden komen zodra ze bij ons komen op de website en ze komen dan pas na een tijdje actief in de koop. Dit omdat wij graag de paarden goed kennen als wij ze verkopen en dit kan natuurlijk niet in een week.
Als de paarden net bij ons zijn zetten wij eerste de basis informatie op de site. Als wij ze leren kennen wordt deze informatie steeds wat aangevuld. 
Wij hebben de paarden vanuit onze hobby (passie) en stomen ze niet klaar voor de verkoop. Soms gaan andere dingen voor, zoals ons gezin, op het trainen van de paarden en dan lopen de paarden rustig een week/maand in de wei zonder dat ze aan het werk gaan.
Ook willen wij ze indien nodig eerst door een hoefsmid en/of tandarts laten behandelen of laten controleren op dracht. Het kan dus best zijn dat de paarden een tijdje op onze website staan voordat ze actief te koop komen.
Maar wij stellen ze al wel vast graag aan u voor zodat u weet wat er binnenkort in de verkoop komt en de paarden kunnen ook gekocht worden voordat wij er zelf mee aan het werk gaan. Dus voordat ze actief te koop komen.
Van de meeste hebben wij dan (op aanvraag) foto’s en filmpjes van de paarden bij de vorige eigenaar.
Voor een ervaren iemand of iemand met goede begeleiding is dit het vaak ook een leuke ervaring gelijk lekker bezig te gaan met het paard. Ze zijn dan te koop voor een lagere prijs. 
Soms stijgt de prijs van een paard als het bijvoorbeeld meer heeft geleerd, zoals een groen paard wat wij beleerd hebben onder het zadel of een paard wat wij verder hebben doorgereden.

Wij verkopen de bij ons bereden paarden die actief in de verkoop zijn nadat er is proefgereden bij ons met proeftijd. En als het om wat voor reden dan ook toch niet klikt hoef je geen ander paard uit zoeken maar krijg je je geld terug op 300 euro na. Dit hebben wij als drempel bedrag zodat er toch wel goed wordt nagedacht over de aankoop. En wij vinden het voor deze service ook echt wel elke euro waard. Voor meer informatie over de proeftijd mag u gerust contact opnemen.

In het dekseizoen kan een merrie eventueel na de koop gedekt worden door de bij ons ter dekking staande hengst(en). Mits de merrie minimaal 3 jaar is. En past bij de hengst(en) die wij dan ter dekking hebben. Ook hierover geven wij graag meer informatie mocht u vragen hebben.

Wij houden ongezien geen paarden vast. En reserveren doen wij alleen als hier afspraken over gemaakt zijn. Een afspraak om te komen kijken bij een paard betekend niet dat het paard ook automatisch gereserveerd is of dat u het mag kopen. Wij gaan alleen over tot verkoop als wij vinden dat het paard bij u, uw wensen en manier van paarden houden past.

Wij verkopen ook paarden voor derden. Wilt u weten onder welke voorwaarden die paarden verkopen neemt u gerust contact op.

Het betreden van ons erf en de activiteiten met onze paarden is op eigen risico

DSC_0069