Te Koop / For Sale

7 november 2015

Merries/mares               Ruinen/geldings                Jonge paarden/young horses   

Drachtige merries en merries met veulens/Mares in foal and mares with foals 

  Hengsten/Stallions

Hierboven via de linken (tekst in het blauw) vindt u ons aanbod.
Click on the link above to see our for sale horses.

Leest u ook deze pagina even verder door zodat u weet wat onze werkwijze is.

Maar wij hebben niet altijd alle paarden op onze website.
Voor meer informatie over ons huidige aanbod of wat wij binnenkort verwachten kunt u het beste bellen, mailen of een whatsapp sturen.

Als de paarden net bij ons zijn zetten wij eerste de basis informatie op de site. Als wij ze leren kennen wordt deze informatie steeds wat aangevuld. 
Wij hebben de paarden vanuit onze hobby (passie) en stomen ze niet klaar voor de verkoop. Soms gaan andere dingen voor, zoals ons gezin, op het trainen van de paarden en dan lopen de paarden rustig een week/maanden in de wei zonder dat ze aan het werk gaan.
Sommige paarden zijn wat schraal als ze komen en die mogen dan ook eerst gewoon een tijd in de wei om weer mooi op gewicht te komen. 
De groene en ook de bereden en of betuigde paarden zijn dan zo uit de wei te koop voor iemand die er zelf mee aan de slag wil of het trainen door iemand anders wil laten doen. De prijzen van de paarden bij verkoop zo uit de wei zijn lager dan als wij de paarden bij ons getraind hebben. 
Van de meeste bereden en of betuigde paarden hebben wij dan (op aanvraag) foto’s en filmpjes van de paarden bij de vorige eigenaar.

Wij verkopen indien gewenst onze bereden paarden die actief in de verkoop zijn nadat er is proefgereden bij ons met een maand proeftijd. En als het om wat voor reden dan ook toch niet klikt hoef je geen ander paard uit zoeken maar krijg je je geld terug op 300 euro na. Dit hebben wij als drempel bedrag zodat er toch wel goed wordt nagedacht over de aankoop. En wij vinden het voor deze service ook echt wel elke euro waard.Voor meer informatie over de proeftijd mag u gerust contact opnemen.

In het dekseizoen kan een merrie eventueel na de koop gedekt worden door de bij ons ter dekking staande hengst(en). Mits de merrie minimaal 3 jaar is. En past bij de hengst(en) die wij dan ter dekking hebben. Ook hierover geven wij graag meer informatie mocht u vragen hebben.

Wij houden ongezien geen paarden vast. En reserveren doen wij alleen als hier afspraken over gemaakt zijn. Een afspraak om te komen kijken bij een paard betekend niet dat het paard ook automatisch gereserveerd is of dat u het mag kopen. Wij gaan alleen over tot verkoop als wij vinden dat het paard bij u, uw wensen en manier van paarden houden past.

Wij verkopen ook paarden voor derden. Wilt u weten onder welke voorwaarden die paarden verkopen neemt u gerust contact op.

Het betreden van ons erf en de activiteiten met onze paarden is op eigen risico

DSC_0069