Kyara van Stal Roseboom

15 juli 2023

Kyara is een smokeyblack bont merrie veulen. Ze is lekker grof gebouwd en kan goed bewegen.
Haar moeder is onze eerste premie met ster merrie Wandy.
Vader is de goed gekeurde eerste premie met ster dekhengst Royal Oak. Ze is een stamboek merrie veulen die in het hoofdboek 1 staat.
Kyara is lekker nieuwsgierig en gek op aandacht.Ze heeft als jong veulen het veulen abc geleerd en ook al wat trailerritjes gemaakt. Ze loopt nu fijn met andere merries met veulens en jonge paarden in de wei en na het afspenen gaan wij weer even het veulen abc opfrissen.
Ze heeft op ons melkveebedrijf al veel gezien en oa kennis gemaakt met koeien en groot landbouwverkeer. Wij verwachten dat ze hier later net zoals haar beide ouders, die heel nuchter zijn met dit soort dingen, niet van onder de indruk zal zijn.
Wij verwachten dat ze rond de 1.50 m zal worden.
Pssm1 en pssm2 vrij.

Lees u onze te koop pagina ook even door zodat u weet wat onze werkwijze is. Voor vragen mag u altijd vrijblijvend contact opnemen.

Kyara is een smokeyblack merrie veulen. She is a heavy filly and moves very well.
Sire is Royal Oak, approved first premium star stallion.
Dam is Wandy  a first premium with star mare.
Kyara is liking attention very much and is very curious. She already have learned a lot, being on trailer, seeing cows and big farm equipment ect.
We expect that she will get around 14.3 hh.
Pssm1 and pssm2 clear.

For more information in English please send an email or whatsapp. 0031614796789

Malheureusement, nous ne parlons pas français. Vous avez des questions sur un cheval en particulier et vous souhaitez une réponse en français? veuillez envoyer un e-mail à lebancuq@gmail.com

 DSC_0013 DSC_0051 DSC_0075 DSC_0104 DSC_0168 DSC_0371 DSC_0407 DSC_0410